Preguntes freqüents

Pensa en els teus, deixa-ho tot solucionat

Totes les preguntes que tinguis, nosaltres te les respondrem

Hi ha algun tipus de condició per contractar Electium?

No tenir assegurança de decessos.

Puc escollir qualsevol tanatori?

Per descomptat. Qualsevol dels tanatoris Mémora a nivell nacional estan a disposició dels nostres clients, només depèn del seu desig i d'on desitgen realitzar el servei.

Quins serveis i/o productes inclou un contracte Electium?

El servei base contempla condicionament del difunt, fèretre bàsic, flors, sala de vetlla, cerimònia i els tràmits i gestions obligatoris. L'element diferencial d’Electium és la possibilitat d'elecció i personalització de tots els detalls del comiat, com els recordatoris, les flors, esqueles, etc. 

Puc fer modificacions sobre els serveis inicialment contractats?

Es poden fer canvis i millores en qualsevol moment i incorporar nous serveis.

És possible cancel·lar el contracte?

Sempre es pot rescindir de forma anticipada un contracte recuperant fins el 80% del capital (consultar les condicions generals del contrate).  

Puc contractar Electium per a una altra persona?
Com familiar directe (espòs/a o fill/a) no hi ha cap inconvenient en què el contractant sigui diferent al beneficiari del contracte.
Arribat el moment de la defunció, com cal procedir?

Amb una única trucada, nosaltres ens encarreguem d'organitzar i complir amb tot el que es va decidir en el seu moment. És important que el client informi a la família o a les seves persones de confiança de l'existència del seu Electium.

Com es realitza el pagament?

Electium ofereix diferents alternatives per facilitar la contractació del servei, així doncs, el client pot realitzar un únic pagament, un pagament fraccionat i fins i tot finançar-lo.

Després de la defunció, la família o persones de confiança poden modificar serveis contractats pel client en vida?

Només el contractant en vida pot modificar la seva voluntat. La premissa d’Electium és garantir la seva voluntat quan ell ja no hi és. 

Electium és una assegurança de decessos?

No. Electium és la contractació i personalització en vida del servei funerari, donant al client la possibilitat de triar tots els detalls.